• Transparant tafelzeil, éxtra dik (2,2mm)
  • De leukste, wisselbare decoraties!
  • Specialist in maatwerk
  • Gratis bezorgd in NL vanaf €75,00

Blog

Tafelziel gespot op de Woonbeurs 2014

Datum: Oct 8, 2014

De woonbeurs is weer voorbij. In zes dagen, in de RAI Amsterdam, hebben tienduizenden bezoekers nieuwe inspiratie opgedaan voor hun interieur. Uiteraard proberen we met Tafelziel steeds te blijven inspireren. Online met regelmatige nieuwe tafelstyling en inspirerende ideeën. Ditmaal dus ook real-life op de woonbeurs. De cirkel is weer rond, want wat blijkt, Tafelziel is gespot op de woonbeurs door de online Woonbeurs blog.

Tafelziel viel natuurlijk ook wel erg op! Het volledige Denim restaurant in de RAI, met ruim 70 tafels, was namelijk voorzien van Tafelziel. Met Tafelziel zet je de styling van een tafel helemaal naar je hand, steeds weer vernieuwend als je dat zelf wilt en voor ieder moment. Uiteraard zijn de tafels op de woonbeurs ook flink onder handen genomen. Marie-Gon Vos, verbonden aan de NIA academie & Crisp en bekend vakspecialist op het gebied van interieur en kleur, heeft de styling van de tafels met Tafelziel voor haar rekening genomen. Helemaal in het thema van de beurs, Denim! Tafelziel laat de gestylde tafels schitteren en toch blijven ze netjes en makkelijk schoon te maken. Een must natuurlijk voor elke tafel waaraan geleefd en gegeten wordt; in huis maar ook in een restaurant.

 

Woonbeurs gemist? Op tafelziel.nl vind je inspiratie en nog beter, met je eigen Tafelziel bij jouw huis – 365 dagen per jaar!

http://www.woonbeurs.nl/home/3/

 

Tafelziel gespot op de Woonbeurs 2014

Reageer op artikel

Name:
E-mail:
Reactie:
Captcha: