• Transparant tafelzeil, éxtra dik (2,2mm)
  • De leukste, wisselbare decoraties!
  • Specialist in maatwerk
  • Gratis bezorgd in NL vanaf €75,00

Blog

Vakantie voorpret met Tafelziel

Datum: Jun 24, 2021

Bij ons begint de zomervakantie al vroeg in het jaar, aan de keukentafel. Eerst samen dromen en bedenken waar we naartoe willen dan mooie plekjes zoeken en boeken en daarna heeeeeel lang wachten. Daarom organiseren wij een paar weken voor vertrek een “pre-vakantie diner” met heerlijke zomers hapjes en een aangeklede tafel. Dan kunnen we alvast lekker wegdromen en met elkaar bespreken wat iedereen graag wil zien & doen. Zo duurt de vakantiepret net een beetje langer ;-)


Zo maak je jouw vakantietafel:

1. Google & Pinterest zijn hierbij mijn grote vrienden! Zoek op wat typisch is aan jouw vakantiebestemming (kleuren, bloemen landschap, decor, eten, bezienswaardigheden, etc). Alles om inspiratie te krijgen voor de juiste sfeer op tafel.

Zo denk ik bij Zuid Frankrijk aan zonnebloemen, lavendel, bougainvillea (roze bloemenstruik), blauwe luiken, azuurblauwe middellandse zee, zandkleuren, jeu de boules, baguettes, croissants..... En bij Ibiza aan cocktails, hippiemarkten, kleurige mandala's, felle kleuren (roze, geel, oranje) en mooie baaitjes...


 

2. Leuk om een afbeelding van een naambord of poster te vinden van de plek waar je naartoe gaat. En foto's van typische bezienswaardigheden & uitzichten van de omgeving. Op Pinterest vind je genoeg inspiratie.

LET OP! Als je plaatjes gaat printen zorg er dan wel voor dat de print-out niet gaat plakken aan je Tafelziel. Niet iedere printer is geschikt!

 

3. Met gekleurd karton/papier kun je de tafel verder aankleden. Knip rondjes (of andere vormen) uit in, verschillende groottes.4. Maak een “to-do” lijst van dingen die iedereen wil zien & doen. Bijvoorbeeld in de vorm van een wegwijzer paal.5. Maak een mooie uitstalling (collage) op tafel en rol het dikke, transparante tafelzeil erover uit.


   

 

Heel veel plezier & fijne vakantie!

 

Vakantie voorpret met Tafelziel

Reageer op artikel

Name:
E-mail:
Reactie:
Captcha: