• Transparant tafelzeil, éxtra dik (2,2mm)
  • De leukste, wisselbare decoraties!
  • Specialist in maatwerk
  • Gratis bezorgd in NL vanaf €75,00

Over tafelziel

Bevrijd je tafel

Dat was wat ik wilde met onze tafel toen deze voor langere tijd verstopt zat onder een fleurig, Mexicaans tafelzeiltje. Ik vond het teveel gedoe om na iedere maaltijd het zeil van de tafel te halen, schoon te maken en op te bergen dus bleef het liggen. Het was na het ontbijt toch weer nodig voor lunch, diner of knutselsessies.

Ik ging op zoek naar een alternatief en ontdekte een prachtig materiaal dat aan al mijn wensen voldeed. Het is transparant, kan op de maat van het tafelblad gesneden worden (het hangt dus niet over!) en is zeer makkelijk schoon te houden.

Tafelziel was geboren...

Eigen ziel

Eenmaal op de tafel begonnen mijn kinderen hun tekeningen en briefjes onder het Tafelziel uit te stallen. Ik was meteen dubbel enthousiast.

Onze tafel zien we nu weer, beschermd tegen dagelijks gebruik (met kinderen). Daarbij is het een persoonlijk pronkstuk geworden dankzij een wisselende collectie aan foto's, kindertekeningen, briefjes en andere persoonlijke decoraties. Hierdoor heeft de tafel echt een eigen ziel gekregen.


Onze tafel met Tafelziel heeft ook een grote aantrekkingskracht op iedereen die bij ons thuis komt want ze krijgen een leuke kijk op ons leven. Ik ben blij het te delen!

Inspiratie

Ik nodig je graag uit om eens lekker rond te kijken op mijn website en ideeën & inspiratie op te doen voor je eigen tafel. In onze shop kun je, op maat gesneden, Tafelziel bestellen én de leukste wisselbare decoraties om je tafel nog meer ziel te geven.

 

Ben je al op de hoogte van de gebruiks- en onderhoudstips van Tafelziel? Je leest het onder het kopje Info.Heel veel plezier!

Hartelijke groet,
Floor Heslenfeld

Over tafelziel