• Transparant tafelzeil, éxtra dik (2,2mm)
  • De leukste, wisselbare decoraties!
  • Specialist in maatwerk
  • Gratis bezorgd in NL vanaf €75,00

Retourneren

Hoe werkt het ruilen en retourneren?

Alleen decoraties kunnen geretourneerd of geruild worden. Dit mag binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden. Het product moet ongebruikt, onbeschadigd en compleet zijn en (voor zover mogelijk) verpakt zijn in de originele en onbeschadigde verpakking.


Stuur een email met jouw retourverzoek & het ordernummer naar info@tafelziel.nl.
Download en print vervolgens hier het officiële retourformulier en stuur het ingevuld en ondertekend mee met de retourzending, naar onderstaand adres:


Tafelziel
t.a.v. Floor Heslenfeld
Eikbosserweg 16
1214 AH Hilversum


Als wij het artikel met het volledig ingevulde retourformulier hebben ontvangen, zullen wij het zo snel mogelijk beoordelen en indien deugdelijk omruilen (mits op voorraad) dan wel vergoeden.


Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel.


Voor artikelen die je met een aanbieding hebt gekocht ontvang je geen geld terug maar krijg je een cadeaubon die je kunt gebruiken voor een volgende bestelling in de webshop.


Het transparante Tafelziel kan niet geruild of geretourneerd worden. Omdat het materiaal wordt afgesneden op de door jou gewenste afmeting (ook als je het Tafelziel 'per strekkende meter' hebt besteld) is dit product uitgesloten van herroepingsrecht onder de wet Koop op Afstand. Lees hier meer over het herroepingsrecht.


Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen versturen wij gratis proefstukjes van het materiaal, om thuis op je eigen tafel uit te proberen. Wij adviseren je om van deze service gebruik te maken vóórdat je een bestelling plaatst. Je kunt een proefstukje per email aanvragen op: proefstukje@tafelziel.nl.


Enkel indien het Tafelziel door ons op de verkeerde afmeting is gesneden of een fabrieksfout of defect heeft, is het mogelijk om het aan ons te retourneren. Binnen 14 dagen. Het Tafelziel dient dan wel in ongebruikte & ongeschonden staat te zijn. Volg hiervoor dezelfde procedure als voor het retourneren van decoraties (zie hierboven). LET OP! Als je het Tafelziel toch al in gebruik neemt, ondanks de gebreken, dan heb je het product aanvaard en kunnen wij het niet meer terugnemen of omruilen.

Kosten retourneren

Je betaalt zelf de kosten voor het retour sturen van een artikel. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier bij ons ligt, neemt Tafelziel de kosten van een retourzending voor haar rekening. Als je het product niet wilt ruilen, zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen of, bij sale artikelen, een cadeaubon uitschrijven.

Ruilen

Geef op het retourformulier aan of je het artikel wilt ruilen of dat je het orderbedrag teruggestort wilt krijgen. Bij ruiling graag aangeven welk vervangend artikel je wilt ontvangen. Dit artikel wordt kosteloos naar je verzonden.

Sale artikelen

Artikelen gekocht met een aanbieding kunnen ook geretourneerd worden. Hiervoor krijg je echter geen geld terug. Wel ontvang je de waarde van het artikel in de vorm van een cadeaubon, die in te wisselen is bij een nieuwe bestelling op www.tafelziel.nl/shop.

Cadeaubon en retour

Wij geven geen geld terug bij retour gezonden artikelen die gekocht zijn met een cadeaubon. De cadeaubon wordt in zo'n geval weer geactiveerd met het bedrag van het retour gestuurde artikel.

Combinatie aanbieding

Als je een artikel wilt retourneren dat deel uit maakt van een aanbieding in combinatie met een ander gekocht artikel, dan wordt hiermee rekening gehouden bij de verrekening.


N.B.: Het retourproces kan tot twee weken duren. Indien je na die tijd nog niets van ons gehoord hebt, neem dan contact met ons op via info@tafelziel.nl of bel +31(0)628778633.