• Transparant tafelzeil, éxtra dik (2,2mm)
  • De leukste, wisselbare decoraties!
  • Specialist in maatwerk
  • Gratis bezorgd in NL vanaf €75,00
  • Gratis proefstukje
De vorm van mijn tafel is
  square   rond   andere  
 
Kies voor de vorm van jouw tafel
De afmetingen van mijn tafel zijn
Het is belangrijk dat de tafel goed opgemeten wordt, tot op de millimeter nauwkeurig. Omdat bijna geen enkele tafel recht is vragen we je om op vier punten te meten (a,b,c,d), zoals hieronder in de tekening wordt getoond. Geef de afmeting op in centimeters met de millimeters achter de punt (bijvoorbeeld: 100.3cm of 80.0cm). LET OP! Als er een afwijking is in lengte en/of breedte dan snijden wij de grootste afmeting. Wij snijden met een tolerantie van +/-3mm.
 
square
A cm (min 1cm en max 150cm)
B cm (min 1cm en max 150cm)
C cm (min 50cm en max 1700cm = 17m)
D cm (min 50cm en max 1700cm = 17m)
Voorkeur

Selecteer hieronder of je jouw Tafelziel op maat wilt laten snijden of dat je het per strekkende meter wilt bestellen.Hoekafwerking

Aantal

 
De afmetingen van mijn tafel zijn
Het is belangrijk dat de tafel goed opgemeten wordt, tot op de millimeter nauwkeurig. We vragen je om op twee punten te meten (A & B), zoals hieronder in de tekening wordt getoond. Geef de afmetingen op in centimeters met de millimeters achter de punt (bijvoorbeeld: 100.3cm of 80.0cm). Als er een afwijking is in de gemeten diameters dan snijden wij de grootste afmeting. Wij snijden met een tolerantie van +/- 3mm.
 
circel
A cm (min 50cm en max 146cm)
B cm (min 50cm en max 146cm)
Voorkeur

Selecteer hieronder of je jouw Tafelziel op maat wilt laten snijden of dat je het per strekkende meter wilt bestellen.


Aantal

 
De afmetingen van mijn tafel zijn
Tafelziel kan voor alle verschillende vormen tafels besteld worden! Meet de tafel op twee punten, de breedste breedte en de langste lengte (A & B). Je bestelt het Tafelziel dan per strekkende meter om het thuis zelf op de maat en vorm van de tafel te snijden. Bestel altijd een paar centimeter meer zodat je genoeg ruimte hebt om te snijden! Onder 'Info' vindt je een paar handige snijtips.

Voor rechthoekige, vierkante en ronde tafels kunnen wij Tafelziel op maat snijden. Voor alle andere vormen kunnen we dit niet.
 
ovaal
A cm (min 1cm en max 150cm)
B cm (min 50cm en max 1700cm = 17m)
Voorkeur
Aantal