• Transparant tafelzeil, éxtra dik (2,2mm)
  • De leukste, wisselbare decoraties!
  • Specialist in maatwerk
  • Gratis bezorgd in NL vanaf €75,00

Wat is tafelziel?

Materiaal

Tafelziel is dik (2,2mm), soepel en transparant tafelzeil dat precies op de maat van je tafelblad gesneden wordt. Het hangt niet over en blijft door het gewicht, goed op z'n plek liggen. Je tafel blijft in het zicht, is beschermd tegen dagelijks gebruik (met kinderen) en is makkelijk schoon te houden. 

En het is meer

Tafelziel is een venster op je leven waar je eindeloos mee kunt variëren.

 

In veel huishoudens vormt de eettafel het hart van het huis. Foto's, tekeningen, briefjes en andere personalia, die vaak op de koelkast verzameld worden, kunnen op de tafel tentoongesteld worden waarbij beschermd door het transparante Tafelziel. Je tafel krijgt hierdoor een eigen ziel. Goed in het zicht voor je gezin en je bezoek.

Heel simpel

Tafelziel is een soepel materiaal dat makkelijk op te rollen is. Plaats je tekeningen, foto's , briefjes en andere (platte) decoraties op tafel en rol het transparante Tafelziel erover heen. Tafelziel is net zo groot als je tafelblad (het hangt niet over de randen) en je legt het gewoon los op tafel. Door het juiste formaat en het gewicht van het materiaal blijft het goed op z'n plek liggen. Dit maakt het wisselen van je persoonlijke decoraties onder Tafelziel dus heel simpel.

Creëer je eigen sfeer

Leef je uit bij verjaardagen, kerst, pasen en andere feestdagen om zo een speciale en persoonlijke sfeer te creëren. Onder het kopje inspiratie vind je creatieve ideeën om je tafel te decoreren in verschillende thema's. Heel leuk om zelf te knutselen maar in onze shop kun je ook onze vrolijke, wisselbare decoraties kopen.

Hout

Tafelziel is zeer geschikt voor gebruik op houten tafels. Het is echter minder geschikt voor (hoogglans) kunststof tafels, hoogglans & zijdeglans gelakte tafels en glazen tafels. Tafelziel toont hier namelijk niet mooi op.

Ben je al op de hoogte van de gebruiks- en onderhoudstips van Tafelziel? Je leest het onder het kopje Info.

 

Veel plezier!

Wat is tafelziel?