• Transparant tafelzeil, éxtra dik (2,2mm)
 • De leukste, wisselbare decoraties!
 • Specialist in maatwerk
 • Gratis bezorgd in NL vanaf €75,00

Werken bij TafelzielLOGISTIEK MEDEWERKSTER M/V

 

-------------------------------------

BrancheWebwinkel (detailhandel)

Startdatum: z.s.m.

Aantal uren: 10-25 uur per week, onder basisschooltijd.

Regio: Ankeveen

Contract : 6 maanden

-------------------------------------

 

Zou jij ook willen werken in de uren dat de kinderen op school zitten?

 

Zes jaar geleden ben ik Tafelziel gestart met dit uitgangspunt. Mijn kinderen waren klein en ik wilde werk en gezin beter combineren. Een enorme uitdaging maar het is gelukt! Ik werk vier dagen in de week onder schooltijd en ben s'middags thuis met de kinderen. Eén dag per week werk ik de volle 8 uur en gaan mijn kinderen naar de buitenschoolse opvang. Op deze manier maak ik een mooie werkweek én kan ik volop genieten van mijn moederrol!

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste logistiek medewerkers voor de verwerking van onze online orders. De voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de omgeving van Ankeveen ('s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Hilversumse Meent), die werk en gezin willen combineren.

 

 

Tafelziel

Tafelziel is een webwinkel met het gelijknamige product, Tafelziel. Typisch zo'n product dat veel gebruikt wordt door gezinnen met jonge kinderen ;-)

 

Tafelziel is een extra dik, transparant tafelzeil dat precies op maat van het tafelblad gesneden wordt. Hiermee is de tafel optimaal beschermd én makkelijk schoon te houden. Maar het is meer... Tafelziel maakt van de tafel een soort etalage, waar je eindeloos mee kunt variëren. Foto's, briefjes, kindertekeningen en papieren decoraties kunnen op de tafel tentoongesteld worden, onder het transparante Tafelziel. Leuk om zelf aan het knutselen te gaan maar je kunt ook voor de vrolijke en originele 'kant-en-klare' decoraties kiezen die Tafelziel verkoopt in de webshop.

 

 

Logistiek medewerker:

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de verwerking van onze online bestellingen. Je snijdt het Tafelziel op maat, verzameld de bestelde decoraties, verpakt alles mooi en stuurt het de deur uit. De kwaliteitseisen van snijden & verpakken zijn hoog!

 

Ben jij iemand die zelfstandig en uit eigen beweging werkt, serieus, netjes & secuur is en geen bezwaar heeft tegen fysieke arbeid? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

 

Functie eisen:

 • Je bent fysiek in staat om staand werk te verrichten en zware pakketten te tillen.

 • Je kan zelfstandig werken.

 • Je werkt netjes & secuur.

 • Je houdt van aanpakken.

 • Je begrijpt de kwaliteitsbeleving van onze klanten.

 

Wat kunnen wij aanbieden:

 • Een superleuk klein bedrijf.

 • Werken in de uren dat de kinderen naar school gaan (tussen 8.30-14.30u tot 25 uur per week).

 • Vakanties in onderling overleg. Op basis van een werkrooster om de bedrijfscontinuïteit te garanderen maar ook om iedereen genoeg tijd thuis, met de kinderen, te geven. 

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Stuur dan een korte motivatie & up-to-date CV naar info@tafelziel.nl  t.a.v. Floor Heslenfeld.